• Dansschool Kix dance

Ik ben Nikki Habraken, geboren op 24-11-1993 in Vlijmen.

Dansen zit al vanaf mijn geboorte in mijn bloed. Op mijn 4de jaar ben ik begonnen met mijn eerste dansles. Gedurende de jaren ben ik steeds meer dansstijlen gaan volgen. In 2010 heb ik mijn eerste auditie gedaan voor de dansopleiding, waar ik aangenomen werd.

Tijdens de opleiding heb ik gekozen om de richting ‘ Dans docente ‘ te volgen. In 2014 heb ik mijn diploma voor ‘Dans docente ‘ gehaald. Dit betekent dat ik afgestudeerd ben in verschillende dansstijlen zoals: Klassiek, Modern, Hiphop, Jazz, Peuter/kleuterdans en Streetdance.

Vanaf het moment dat ik mijn diploma op zak had ben ik gaan les geven op dansscholen en basisscholen.

Lesgeven zit in mijn bloed en dit vind ik het allerleukste om te doen. Ik geef lessen in de stijlen jazz, modern, klassiek ballet, streetdance, kidsdance en Peuterdans. Ook ben ik coach van onze wedstrijdteams.

Sinds 2013 ben ik de trotse eigenaressen van dansschool Kix-dance. Op het moment dat de oude eigenaressen mij vroeg de dansschool van haar over te nemen ging daar weer een grote wens in vervulling.

Niets is mooier als je van je passie je beroep kunt maken en dat is wat ik nu met heel mijn hart en ziel ga doen. Mijn passie overbrengen op de leerlingen en zeg nou zelf… Wat is er nou mooier dan dat?!

Ervaringen

Probeer & Ervaar het zelf!