• Dansschool Kix dance

Ik ben Nikki Habraken, geboren op 24-11-1993 in Vlijmen.

Dansen zit al vanaf mijn geboorte in mijn bloed. Op mijn 4de jaar ben ik begonnen met mijn eerste dansles. Gedurende de jaren ben ik steeds meer dansstijlen gaan volgen. In 2010 heb ik mijn eerste auditie gedaan voor de dansopleiding, waar ik aangenomen werd.

Tijdens de opleiding heb ik gekozen om de richting ‘ Dans docente ‘ te volgen. In 2014 heb ik mijn diploma voor ‘Dans docente ‘ gehaald. Dit betekent dat ik afgestudeerd ben in verschillende dansstijlen zoals: Klassiek, Modern, Hiphop, Jazz, Peuter/kleuterdans en Streetdance.

Vanaf het moment dat ik mijn diploma op zak had ben ik gaan les geven op dansscholen en basisscholen.

Ik vind het belangrijk om op een positieve en plezierige manier leerlingen te begeleiden. En hecht veel waarde aan een goed onderbouwde dansles zodat leerlingen optimaal kunnen groeien en genieten. Mijn doel is om kinderen te stimuleren te dansen door leerzame, uitdagende en vooral plezierige danslessen te verzorgen.

Ik ben bij de ontwikkeling van de dansschool altijd op zoek naar manieren om de dansschool te verbeteren, nieuwe ideeën worden met beiden handen aangepakt.

Ervaringen

Probeer & Ervaar het zelf!