• Kix dance

Extra info

CORONA UPDATE – WE MOGEN WEER BINNEN DANSEN!

Goed nieuws!! Vrijdag 13 januari is er een persconferentie geweest vanuit de overheid. Hierbij is aangekondigd dat we vanaf zaterdag 15 januari weer binnen mogen dansen, jong én oud! We zijn blij dat we iedereen weer kunnen verwelkomen in onze danszalen. Deze nieuwe versoepeling zorgt er ook voor dat we gewoon weer terug kunnen naar het reguliere lesrooster


Datum eindvoorstelling 2021: 

Eindvoorstelling zaterdag 9 juli. 

Zaal verhuur:

Ben je op zoek naar een unieke en insprirende locatie voor het geven van een les of een workshop? Onze danszaal is buiten onze lestijden te huur voor diverse doeleinden. De danszaal is gevestigd in Haarsteeg. De danszaal beschikt over een eigen entree met veel lichtinval, ventilatie, spiegelwand, dansvleer, kleedkamer en tiolet. Neem gerust contact met ons op.

Overige activiteiten:

Openingsdans

Gaat u trouwen? Kix-dance helpt u graag bij het maken van een originele openingsdans. Samen gaan we kijken welke muziekkeuze en thema u wilt.  Vervolgens gaan we samen trainen om de dans perfect aan te leren. 

Kinderfeestjes

U kunt Kix-dance in huren voor een volledig gezellig kinderfeestje. Kinderen leren een coole choreografie aan. Daarna gaan we samen lekker optutten met kleding en make-up. Vervolgens nemen we een videoclip op. In overleg stem ik het dansfeestje af met de jarige job of jet. 

 Vakanties:

Herfstvakantie 24 oktober t/m 31 oktober

Kerstvakantie 19 december t/m 3 januari

Voorjaarsvakantie 27 februari t/m 6 maart

Meivakantie 24 april t/m 8 mei

Zomervakantie 24 juli t/m 5 september

 

Ervaringen

Probeer & Ervaar het zelf!