• Kix dance

Extra info

Corona virus update 12 januari:

Beste leden/ouders/verzorgers,

Maandag 8 maart is er nieuwe persconferentie geweest vanuit de overheid. Helaas gaat de lockdown langer duren... Dit betekent voor ons dat we de deuren van de danszalen nog steeds niet mogen openen. We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we weer op de ‘oude’ manier kunnen dansen op onze verschillende locaties. Wél mogen leerlingen tot en met 26 jaar buiten in teamverband sporten en leden vanaf 27 jaar in groepjes van 4 dansen dat vraagt om een update vanuit Kix-dance. Voor een groot deel van onze leden een leuke update! 

Het belangrijkste van deze update is dat we vanaf dinsdag 16 maart voor de leden vanaf 27 jaar in groepjes van 4 weer buiten gaan dansen! In december zijn we al gestart met de leden onder de 27 jaar om buiten te dansen. Het is gelukt om voor alle locaties van Kix-dance weer geschikte buitenlocaties te vinden met overkapping/tent gezien het weer. Wij hebben er weer super veel zin in om de leerlingen te zien!

 Liefs,

Nikki en team KIX-DANCE


Datum eindvoorstelling 2021: 

Zaterdag 12 december 2020 verplaats naar zaterdag 10 juli 2021.

Zaal verhuur:

Ben je op zoek naar een unieke en insprirende locatie voor het geven van een les of een workshop? Onze danszaal is buiten onze lestijden te huur voor diverse doeleinden. De danszaal is gevestigd in Haarsteeg. De danszaal beschikt over een eigen entree met veel lichtinval, ventilatie, spiegelwand, dansvleer, kleedkamer en tiolet. Neem gerust contact met ons op.

Overige activiteiten:

Openingsdans

Gaat u trouwen? Kix-dance helpt u graag bij het maken van een originele openingsdans. Samen gaan we kijken welke muziekkeuze en thema u wilt.  Vervolgens gaan we samen trainen om de dans perfect aan te leren. 

Kinderfeestjes

U kunt Kix-dance in huren voor een volledig gezellig kinderfeestje. Kinderen leren een coole choreografie aan. Daarna gaan we samen lekker optutten met kleding en make-up. Vervolgens nemen we een videoclip op. In overleg stem ik het dansfeestje af met de jarige job of jet. 

 Vakanties:

Herfstvakantie 17 oktober t/m 25 oktober

Kerstvakantie 19 december t/m 3 januari

Voorjaarsvakantie 13 februari t/m 21 februari

Meivakantie 1 mei t/m 9 mei

Zomervakantie 24 juli t/m 5 september

 

Ervaringen

Probeer & Ervaar het zelf!