• Kix dance

Extra info

Corona virus update 3 oktober:

Beste leden/ouders/verzorgers,

We zijn super blij weer gestart in het nieuwe dansseizoen 2020-2021, waarin we alle leerlingen weer mochten zien. Alle groepen en docenten hadden er weer zin in en dat zie je terug in de energie! Graag willen wij ervoor zorgen dat we elkaar in dit dansseizoen mogen blijven zijn. Maandag 3 oktober is er een persconferentie geweest gezien de stijgende aantallen rondom het coronavirus. Daarom hebben wij weer even een brief opgesteld. De 18 + leden volgen voor 2 weken online danslessen. Wij hopen dat iedereen alert blijft en nemen graag nog eens de regels van dansschool Kix-dance met jullie door. Alvast bedankt voor jullie hulp!

Liefs,
Nikki en team KIX-DANCE


Datum eindvoorstelling 2021: 

Zaterdag 12 december 2020 verplaats naar zaterdag 10 juli 2021.

Zaal verhuur:

Ben je op zoek naar een unieke en insprirende locatie voor het geven van een les of een workshop? Onze danszaal is buiten onze lestijden te huur voor diverse doeleinden. De danszaal is gevestigd in Haarsteeg. De danszaal beschikt over een eigen entree met veel lichtinval, ventilatie, spiegelwand, dansvleer, kleedkamer en tiolet. Neem gerust contact met ons op.

Overige activiteiten:

Openingsdans

Gaat u trouwen? Kix-dance helpt u graag bij het maken van een originele openingsdans. Samen gaan we kijken welke muziekkeuze en thema u wilt.  Vervolgens gaan we samen trainen om de dans perfect aan te leren. 

Kinderfeestjes

U kunt Kix-dance in huren voor een volledig gezellig kinderfeestje. Kinderen leren een coole choreografie aan. Daarna gaan we samen lekker optutten met kleding en make-up. Vervolgens nemen we een videoclip op. In overleg stem ik het dansfeestje af met de jarige job of jet. 

 Vakanties:

Herfstvakantie 17 oktober t/m 25 oktober

Kerstvakantie 19 december t/m 3 januari

Voorjaarsvakantie 13 februari t/m 21 februari

Meivakantie 1 mei t/m 9 mei

Zomervakantie 24 juli t/m 5 september

 

Ervaringen

Probeer & Ervaar het zelf!